Regulamentul Jocului
       
Numele de utilizator:

-- Numele utilizatorilor nu trebuie sa fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare.
-- Nu aveti voie sa folositi nume: [GA], [SGA], [SGM], [GM], [MOD], [TM], [SA], [OWN] sau asemanatoare gen |GM|, |GA| etc..
-- Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2Odisea le vor fi sterse conturile fara a fi atentionati. De asemenea, cei ce vor pretinde a fi altcineva vor fi banati.

Comportamentul:

-- Limba oficiala folosita pe Imigrate este Limba Romana. Exceptie facand strainii ce au voie sa foloseasca numai Limba Engleza, aceasta fiind singura limba straina acceptata.
-- Amenintarile , spam-ul, mesajele ofensatoare, flood-ul pe chat-ul intern sau insultele catre alti jucatori se pedepsesc cu banarea contului din joc.
-- De asemenea este interzis sa oferi informatii sau sa intrebi despre metodele de incalcare a regulamentului (cheats, codes, hacks) precum si link-urile catre alte jocuri,vor aduce banarea contului din joc.
-- Blocarea unui player prin metoda "Negociaza" / atac in timpul gameplay-ului se va pedepsi cu banarea contului la 3 astfel de abateri
-- Apelarea fara motiv a unui [GA], [SGM], [GM], [MOD], [SMOD], [TM] in cazul in care se repeta succesiv, poate fi sanctionata cu banarea temporara a chatu-lui din Joc.
-- Folosirea modului "LIBER" pentru a ataca fara motiv jucatorii cu scopul de a provoca o reactie negativa(certuri si injurii grave) este interzisa si se sactioneaza cu blocarea chatului in functie de gravitatea faptei
-- Spam-ul cu obiecte ,pesti sau pietre este strict interzis ! In functie de gravitatea situatiei contul poate fi banat permanent sau temporar. -- Ks-ul este legal.
-- Nu aveti voie sa ucideti playeri sub lvl 90 in map1 , riscati BAN sau KICK

Insultele:

-- Injuraturile adresate de la un jucator la altul prin PM se iau in considerare !
-- Daca esti insultat, amenintat sau primesti mesaje nedorite de la un alt jucator, te rugam sa contactezi Game Master-ul responsabil.
-- Toate insultele si amenintarile indiferent ca sunt pe chat-ul din joc sau in PM se pedepsesc cu blocarea chatu-lui sau blocarea contului in functie de gravitatea faptei.

-Injuraturi medii (30 minute - 1 ora )
-De asemenea, distribuirea link-urilor pe chat spre site-uri necorespunzatoare comunitatii Metin2Odisea sunt sanctionate cu mute sau chiar ban in unele cazuri.
ex: date-n biserica mati de fraier ordinar, etc.

-Injuraturi grave ( 1 - 5 ore )
ex: sa iti iau toata familia si mortii si ranitii si tot in -p**a, etc.

-Injuraturi foarte grave ( Ban 3 zile / BanIp  )
Injuraturi aduse STAFF-ului/ SERVER-ului, chestii legate de viata privata, legate de familie.

Folosirea bug-urilor:

-- Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.
-- Prin "plimbarea" bosilor din joc se intelege mutarea lor dintr-un loc in altul pentru a nu permite altor jucatori sa-si desfasoare actvitatea normala. Aceasta fapta se pedepseste dupa caz cu ban 7 zile sau permanent in cazurile mai grave.

Inselatoria:

-- Sunt interzise toate programele de conectare la server inafara de cele care sunt prezentate pe site. Modificarea, decriptarea si hacking-ul clientului de conectare sau a oricarei informatii ce apartine serverului sunt strict interzise si se pedepseste cu banarea permanenta a conturilor din joc.
-- Furtul de obiecte prin diverse metode este interzis. Aceasta fapta se pedepseste cu banarea permanenta a conturilor celui implicat ( faptasul )