Metin2Odisea

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Metin2Odisea » Recrutări pentru gradul [H] » Cerere helper - Artemis

Cerere helper - Artemis

Posts 1 to 2 of 2

1

1. Prenume: Stefan.
2. Numele tău din joc: Artemis
3. ID Skype: stefan022002
4. Ce părere ai despre server?: Este un server foarte frumos si cu un staff capabil de aceasta functie pe care o detin.
5. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost banat pe acest server.
6. Ore jucate (printscreen), min 1.500 min: https://imgur.com/a/OEKn4
7. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: 4-5 ore.
8. Precizează vârsta(minim 16 ani) și spune-ne câteva lucruri despre tine.: Sunt o persoana creativa, si imi place mereu sa arat ca pot sa ma ridic deasupra standardelor. Stiu sa profit de ocaziile care mi se ofera si mereu obisnuiesc sa impresionez si sa depasesc asteptarile tuturor. Nu sunt o fire invidioasă, apreciez valorile și le evidențiez cât de mult pot. Sunt genul de om căruia îi place să ducă la sfârșit orice lucru început, nu abandonez pe parcurs.
9. Cu ce crezi că se ocupă un helper? : Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor care au nelamuriri despre server.
10. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție?: Pentru ca ma consider pregatit si pentru ca doresc sa ajut playerii de pe server.
11. Descrie stilul tău de rezolvarea  unei probleme.:  Inainte ma gandesc la o rezolvare foarte buna a problemei, insa daca nu gasesc cer ajutor.
12. Cum ai răspunde unei cereri de ajutor care spune „Ce trebuie să fac pe server?”?: Acesta este un server PVM-PVP iar pe acesta trebuie sa cresti, sa farmezi si sa devii cel mai bun.
13. Ai citit regulamentul?: Da, am citit regulamentul.
14. Respecti regulamentul?: Da, il respect.

0

2

Acceptat
T/c.

0

You are here » Metin2Odisea » Recrutări pentru gradul [H] » Cerere helper - Artemis